Airco

De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat door de steeds warmere zomermaanden in Nederland een airco geen luxeproduct meer is. Wat veel mensen zich niet realiseren is het aantal voordelen dat een airconditioner het hele jaar door kan bieden, zelfs in de winter. Wij leggen je graag uit waarom een airco voor jou een goed idee is en wat de voordelen van een airco zijn. Het kiezen van de juiste airconditioner voor jouw huis kan een uitdaging zijn, daarom vertellen wij graag meer over de airco’s die wij aanbieden.

Airco kopen? Waarom een airco in Nederland.

De zomer in Nederland kan behoorlijk heet en vochtig zijn. Een airco kopen kan helpen om jouw huis koel en comfortabel te houden. Airconditioners circuleren koele lucht door de kamer, waardoor jouw woning koel en comfortabel blijft. Ook is een airconditioning voordelig in de winter, vooral als jouw verwarming wordt geregeld door gas. Gas is erg prijzig en met een airconditioning met verwarm functie kun je je huis gemakkelijk verwarmen zonder last te hebben van de hoge gasprijzen.

Voordelen van een airco in huis

Airconditioners helpen de temperatuur in jouw huis te regelen waardoor het een stuk comfortabeler wordt voor jouw en je gezin. De luchtkwaliteit zal een stuk verbeteren in je huis wanneer je een airconditioner aanschaft. Een airco in huis helpt namelijk de lucht te filteren, zodat stof, pollen en andere verontreinigende deeltjes in de lucht die allergieën of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken, uit de lucht worden gehaald. Ook voor de vochtigheidsgraad in huis is een airco een grote aanwinst. De airco helpt de vochtigheidsgraad in jouw huis te verlagen, waardoor de groei van schimmel en meeldauw wordt voorkomen. Naast dat een airconditioning dus erg goed is voor jouw gezondheid en leefklimaat in huis zorgt de airco er ook nog eens voor dat je kunt besparen op de energierekening door je huis koeler te houden in de zomer en warmer in de winter. Dit alles zorgt ervoor dat door de aanschaf van een airco de verkoopwaarde van jouw huis aanzienlijk zal stijgen.

De airco´s die wij aanbieden. 

  • LG AC12BK R32 3,5kW Artcool Black Mirror inverter Binnen en buitenunit
  • LG PC12SK R32 3,5kW WiFi Standard Plus Smart Inverter set
  • TOSOT PULAR 3,2 kW R32 inverter set by GREE (wifi)

Airco installeren? Wij werken als volgt 

Stap 1 persoonlijk advies opmaat.
Bij (Naam bedrijf) vinden wij het belangrijk je een persoonlijk advies op maat te geven zodat je er zeker van bent dat je de juiste airco aanschaft voor jouw woning.

Stap 2 offerte.
Je krijgt een duidelijk transparante offerte van ons aangeboden. Wij vinden het belangrijk van tevoren een duidelijke en transparante offerte te geven zodat je achteraf niet voor extra kosten komt te staan.

Stap 3 Installatie.
Wij installeren de airco netjes op de afgesproken plek. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de airco perfect wordt aangesloten en jij geen omkijken naar de installatie hebt.

Stap 4 Service achteraf. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook na het plaatsen van de airco kan je bij ons terecht voor onderhoud van de airco.