Over ons

Honnefelectro.nl is een bedrijf dat zijn klanten boven alles stelt. Wij zijn van mening dat elke klant de best mogelijke airco’s, zonnepanelen en elektrotechniek verdient. Maar daarbij hoort natuurlijk ook de best mogelijke klantenservice die wij kunnen bieden, en daarom streven we ernaar om het beste van beide te bieden bij elke klus. Naast ons streven naar uitmuntendheid zijn we er ook trots op dat we voor u onze topkwaliteit mogen leveren, dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat wij het werk goed doen, elke keer weer.

Mijn naam is Joey Honnef en ik ben oprichter van Honnefelectro.nl. Als kind was ik al bezig met techniek door mijn passie voor licht, geluid en elektrische montagetechniek. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd in de elektrotechniek. Op basis van deze kennis besloot ik mensen te helpen bij het vinden van het perfecte aircosysteem voor elke woning.

Na dit meerdere jaren gedaan te hebben, heb ik mijn eigen bedrijf gestart: Honnefelectro.nl. Samen met een team van ervaren specialisten bieden wij u de best mogelijke service om het perfecte aircosysteem, zonnepanelen en elektrotechniek voor uw woning te vinden. Wij werken altijd volgens de laatste technologische standaarden en breiden onze kennis voortdurend uit, zodat wij u het best mogelijke advies kunnen geven.

U kunt op ons vertrouwen voor het vinden van de perfecte airconditioning-, zonnepanelen- of elektrotechniekoplossingen voor uw huis, of het nu gaat om een enkele kamer of een heel gebouw. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Bij Honnefelectro.nl zijn we trots op het geven van persoonlijk advies zodat u altijd de juiste airconditioner, zonnepanelen en elektrotechniek vindt voor uw behoeften. Wij bieden snelle levertijden zodat u hier zo snel mogelijk van kunt genieten. En mocht u ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, dan staat onze service achteraf altijd voor u klaar. Dank u voor het kiezen van Honnefelectro.nl!