Zonnepanelen

Steeds vaker zijn ze te zien op vele woonhuizen, zonnepanelen. Door de vele voordelen denken steeds meer mensen erover om zonnepanelen aan te schaffen. Wilt u ook zonnepanelen kopen, dan vraagt u zich misschien af hoeveel dat gaat kosten. Het goede nieuws is dat de kosten van zonnepanelen de afgelopen jaren zijn gedaald, en dat er veel financieringsmogelijkheden zijn om u te helpen de kosten te betalen. Ook kunt u de installatie volledig laten verzorgen zodat het voor u totaal geen moeite kost om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen en installeren.

Voordelen van zonnepanelen

Er zijn veel voordelen aan het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat het u geld bespaart op uw energierekening. Zonnepanelen zorgen ervoor dat u uw eigen elektriciteit kunt opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Daarnaast kunnen zonnepanelen de waarde van uw huis verhogen en zijn ze ook een goede manier om het milieu te helpen.

Wat kunnen zonnepanelen opleveren

Zonnepanelen kunnen de gemiddelde huiseigenaar een aanzienlijke besparing op de energierekening opleveren. In sommige gevallen kunnen zonnepanelen uw elektriciteitsrekening zelfs volledig doen verdwijnen. In andere gevallen kunnen zonnepanelen uw elektriciteitsrekening met 50% of meer verlagen. Als u in een gebied woont met hoge elektriciteitstarieven, of als u veel elektriciteit verbruikt, kan de besparing nog groter zijn. Zonnepanelen kunnen u ook geld opleveren door stimuleringsmaatregelen van de overheid. In sommige gevallen kunt u de elektriciteit die u opwekt terug verkopen aan de energiemaatschappij. Wij helpen u graag uitzoeken wat voor u van toepassing is.

Wanneer zijn zonnepanelen het meest effectief?

Zonnepanelen zijn het meest effectief als ze op een plek met direct zonlicht worden geplaatst. Maar ook als het bewolkt is, kunnen ze elektriciteit opwekken. De hoeveelheid elektriciteit die zonnepanelen kunnen opwekken, hangt af van de grootte van het paneel en de hoeveelheid zonlicht die het ontvangt. Wij kunnen bepalen of uw dak een gunstige ligging heeft om de zonnepanelen te plaatsen en kunnen met u meedenken over welke optie voor u het beste is.

Zonnepanelen kopen? Wij werken als volgt

Stap 1 persoonlijk advies op maat.
Bij Honnefelectro vinden wij het belangrijk u een persoonlijk advies op maat te geven zodat u er zeker van bent dat de zonnepanelen een goede optie zijn voor uw woning.

Stap 2 offerte.
U krijgt een duidelijk transparante offerte van ons aangeboden. Wij vinden het belangrijk van tevoren een duidelijke en transparante offerte te geven zodat u achteraf niet voor extra kosten komt te staan.

Stap 3 Installatie.
Wij installeren de zonnepanelen netjes op de afgesproken plek. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen perfect worden aangesloten en u geen omkijken heeft naar de installatie.

Stap 4 Service achteraf. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u bij ons terecht voor onderhoud van de zonnepanelen. Zonnepanelen schoonmaken? Dat is voor ons geen probleem en hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.